Olemme Facebookissa!

Yrittäjillä aika juhlaan

Punkalaitumen Yrittäjät viettivät yrittäjäjuhlaa.

Paikalliset yrittäjät saivat viikko sitten pukea parhaat päälleen ja hengähtää hetken. Oli aika vuoden yrittäjän juhlinnalle.


Yrittäjät tunnetaan työtäpelkäämättöminä, ympäri vuorokauden ahertavina työmyyrinä, joilla on lomat pitämättä ja vapaa-aikaa vain satunnaisesti.


Viimeisen kolmen vuoden aikana yrittäjien kehäkestävyyttä on koeteltu normaalia enemmän. Koronapandemia ja sodat, tällä haavaa kaksi kansainvälistä konfliktia, ovat vaikuttaneet ihmisten kulutuskäyttäytymiseen sekä maailmantalouden tilaan. Yrittäjyys on ollut vieläkin haastavampi laji hankkia itselle elanto.


Jos kohta konfliktit ja elämänvaikeudet ovat nykyään yhteisiä ja kansainvälisiä, on myös yrittäjyyden yhteisöllisyys tullut tärkeämmäksi.


Punkalaitumen Yrittäjien Vuoden yrittäjä juhlassa puhunut Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen jäsen Mirka Lahti korosti yrittäjien mahdollisuutta vaikuttamiseen. Yrittäjän vaikutusmahdollisuudet puolestaan muodostuvat toimintaympäristöstä ja yhteyksistä. Avainsana on yrittäjien välinen yhteistyö.


Yhteistyön voima syntyy yhdessä, ei yksinään puurtamalla. Sujuvan yhteistyön eteen pitää tehdä töitä, niin arjessa kuin juhlahetkinäkin.

Evästeet