Olemme Facebookissa!

Jokaiselle jotakin

Kuukausi vaihtui maanantaina ja heinäkuussa onkin Punkalaitumella monenlaista tapahtumaa. On ilahduttavaa nähdä, kun ihmiset saapuvat sankoin joukoin kesätapahtumiin.

Kalenterin sivua käännettiin maanantaina, kun kesäkuu vaihtui heinäkuuksi. Kesä on siis jo hyvässä vauhdissa. Monet ovat jo aloittaneet kauan odotetut kesälomat, osalla taas ne voivat olla edessä loppukesästä.


Jos kaipaa tekemistä lomapäiviin, niin monenlaista ohjelmaa on luvassa heinäkuussa. Tällä viikolla on jo päästy juhlistamaan Eläkeliiton kesäjuhlaa, kun Punkalaitumen yhdistys täytti pyöreitä. Myös Sotilaspoikien perinnehuone avaa ovensa jokaisena heinäkuun torstaina. Torstaina lapsille on ohjelmaa Kivirannassa, kun Vesisankarit-tapahtuma rantautuu Punkalaitumelle.


Perjantaina vietetäänkin Runon ja Suven päivää Pietarinaukiolla ja illalla voi suunnatta Särkkään 70-vuotisjuhlatansseihin. Viikonloppuna voikin sitten lähteä Yli-Kirralle tutustumaan vanhoihin koneisiin Maatalousnäyttelyn merkeissä.


Monenlaista tapahtumaa siis riittää tällä viikolla, joten tylsää ei ainakaan sen puolesta pitäisi tulla. On ilahduttavaa huomata miten aktiivisesti laitumella järjestetään erilaista ohjelmaa niin, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin.


Edellä on nyt mainittuna vain muutamia tapahtumia tältä viikolta, mutta tarkemmin tapahtumatarjontaan kannattaa tutustua kesänumeron tapahtumakalenterista tai kunnan verkkosivuilta.


Aurinkoista heinäkuuta!

Evästeet