Olemme Facebookissa!

Hienoa vapaaehtoistyötä!

Punkalaitumen kylille syntyy vapaaehtoistyöllä kilometreittäin hiihtolatuja. Runsas hiihtäjämääärä laduilla on tekijöille paras kiitos.

Ylenpalttinen lumikerros on hellinyt talvilajien harrastajia. Porttikalliolla ladut ovat huippukunnossa ja hiihtäjiä riittää.


Porttikallion lisäksi pitäjästämme löytyy useita latulenkkejä, joista kerrotaan tässä lehdessä. Monella on mahdollisuus lähteä ladulle lähes suoraan kotiovelta. Se madaltaa kynnystä kuntoiluun.


Näistä kyläladuista vastaavat vapaaehtoiset niin sanotusti hyvää hyvyyttään. He ansaitsevat julkisen kiitoksen arvokkaasta työstään. Polttoainetta ja aikaansa säästämättä he luovat meille muille edellytyksiä nauttia kuntoilusta ja talvisista maisemista. Suuren kiitoksen ansaitsevat myös maanomistajat, jotka antavat alueilleen latua moottorikelkalla tehdä.


Ensi viikonloppuna on mahdollisuus muun muassa hiihtää kuutamossa Yhivuoreen tai sivakoida Koskioisilta Appelqvistin kivikorsulle. Leikkimielisesti voisi haastaa kaikki kynnelle kykenevät hiihtämään jokaisen pitäjän kyläladun talven aikana. Korkea käyttöasete on paras kiitos latujen tekijöille.

 

Evästeet