Olemme Facebookissa!

30.11.2023 Pukinkonttiin Punkalaitumelta

Joulun lähestyessä on syytä muistaa paikallisten yrittäjien vanhan slogan: Pukinkonttiin Punkalaitumelta!

Paikallinen yrittäjäyhdistys lanseerasi viime vuosituhannen puolella joulusesonkiin liittyen sloganin: ”Pukinkonttiin Punkalaitumelta”. Tällä ihmisiä haluttiin muistuttaa oman pitäjän liikkeiden hyödyntämisestä myös joululahjahankintoja tehtäessä.


”Pukinkonttiin Punkalaitumelta” on tavallaan ajaton slogan. Se oli ajankohtainen lanseerauksensa aikoihin ja se on ajankohtainen nyt. Joululahjoihin käytetään runsaasti rahaa ja totta kai hienoa olisi, jos osa tästä rahasta jäisi ”kotopitäjään”.


Unohtamatta tai vähättelemättä yhtäkään paikallista yritystä, täytyy tänä vuonna ilolla tervehtiä sitä intoa, jolla 21 paikallista toimijaa ovat perustaneet joulumyyntiä varten torin laidalle PunkaShopin. Sesonkiliike tuo hyvän lisän paikalliseen joulunajan palvelutarjontaan ja toivottavasti edesauttaa lahjarahojen pysymistä pitäjässä.


Erityisen hienoa on, että mukaan on lähtenyt niin moni yrittäjä ja kädentaitaja. Laaja valikoima tuotteita kertoo, että Punkalaitumelta löytyy monenlaista osaamista, josta suurella yleisöllä ei välttämättä ole tietoa. Pelkästään senkin vuoksi PunkaShop on poikkeamisen arvoinen paikka.

 

Evästeet