Olemme Facebookissa!

27.08.2020 Tarjontaa riittää

Punkalaitumella on mahdollisuus osallistua monenlaiseen toimintaan ja harrastuksiin syyskaudella.

”Punkalaitumella ei ole mitään tekemistä”, kuulee silloin tällöin sanottavan. Mikäli lukee paikallislehteä tai seuraa sosiaalista mediaa, voi väittämän kyseenalaistaa. Tekemistä alkavana syksynä riittää ja erilaisia tapahtumia on mukava määrä tiedossa tai suunnitteilla.


Maanantai-iltana kokoontuivat paikalliset kulttuuritoimijat Mäenpään työväentalossa. Tapahtumasta on juttu ensi viikon lehdessä, mutta jo nyt voi kertoa, että yhdistyskenttä on aktivoitunut hiljaisen kevään ja hieman tilaa antaneen kesän jälkeen. Kulttuuria tulee olemaan tarjolla.


Liikunnan ystäville kunta tarjoaa jälleen maksutonta toimintaa ja monenlaisia taitoja voi kehittää myös Sataopiston kursseilla. Koska on tunnettua, että kaikenlainen positiivinen tekeminen pitää mielen vireänä, kannattaa mahdollisuuksiin tarttua.


Vanha sanonta ”lasi on puoliksi täynnä tai puoliksi tyhjä” pitää paikkansa. Totta kai voidaan luetella liuta asioita, jotka meiltä puuttuvat, mutta vastavuoroisesti pystyy luettelemaan myös suuren joukon asioita, joita meillä on.

 

Evästeet