Olemme Facebookissa!

23.05.2024 Onnistumisen kautta kesään

Laitumelle lasku -tapahtuma toivottavasti osoitti epäilijöillekin sen, että yhteistyö on voimaa. Toivottavasti yhteinen onnistuminen ”boostaa” myös Punkalaitumen kesän tulevia tapahtumia.

Kiitosta pitää jakaa reilusti silloin, kun on sen aika. Nyt on aika kiittää kaikkia niitä toimijoita, jotka aktiivisuudellaan edesauttoivat ensimmäistä kertaa järjestetyn Laitumelle lasku -tapahtuman onnistumista. Kiitos kohdistuu näin ollen kunnan, yritysten, yhdistysten sekä paikalle saapuneiden kävijöiden suuntaan. Mikäli tahtoa on, tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna näihin aikoihin!


Laitumelle lasku toivottavasti osoitti epäilijöillekin sen, että yhteistyö on voimaa. Kun tapahtumia järjestetään sopivalla porrastuksella samana päivänä, kaikki hyötyvät. Se, miten on aina ”pruukattu” tehdä, yksin ja omin voimin, on kyllä hyvä, mutta ehkä yhdessä voimme saada aikaan jotain vielä enemmän.


Tapahtuman aikana oli hieno huomata, että liikkeelle oli lähdetty myös pitäjänrajojen ulkopuolelta. Sana oli kiirinyt kauemmaksikin aktiivisen markkinoinnin ansiosta.


Sakari Pärssisen ideasta alkunsa saanut Laitumelle lasku on nyt saanut konseptin. Sitä on mahdollista kehittää ja jalostaa entistä houkuttelevampaan suuntaan toimijoiden yhteistyöllä. Yhteen kertaan Laitumelle laskua ei kannata jättää, sen verran paljon myönteistä palautetta tapahtuma sai kävijöiltä, myyjiltä ja järjestäjiltä.


Toivottavasti yhteinen onnistuminen ”boostaa” myös Punkalaitumen kesän tulevia tapahtumia.

 

Evästeet