Olemme Facebookissa!

23.01.2020 Jakelun ongelmista

Varhaisjakelun siirtyminen Postille vuoden vaihteesta on aiheuttanut runsaasti päänvaivaa sekä lehtien tilaajille että lehtien kustantajille.

Viime aikoina on alkanut tuntua, että sanoista muutos ja uudistus on tullut synonyymejä sanalle ongelma. Varhaisjakelu siirtyi 1.1.2020 Postille. Alkuvaihetta ovat leimanneet jakelun myöhästely ja jakeluhäiriöt. Ne ovat kiristäneet monien tilaajiemme pinnaa. Hermoja on koeteltu myös lehden toimituksessa.


Olemme olleet lähes päivittäin yhteydessä Postin jakeluorganisaatioon, joka tietysti osaltaan pahoittelee tilannetta. Parannusta asioihin on myös luvattu. Milloin, jää nähtäväksi.


Hankalassa tilanteessa tarvitsemme myös tilaajiemme apua. Sivun seitsemän ”apinalaatikosta” löytyy Postin varhaisjakelun puhelinnumero. Olisi tärkeää, että mahdollisimman moni ottaisi sitä kautta jakeluun yhteyttä häiriön sattuessa. Silloin tieto ongelmista tavoittaisi nopeasti  tahon, jolla on vastuu laittaa asiat kuntoon.


Olemme jo jonkin aikaa tarjonneet tilaajille mahdollisuutta saada Punkalaitumen Sanomat veloituksetta pdf-versiona sähköpostiin ilmestymispäivän aamuna. Tätä palvelua ovat ryhtyneet käyttämään erityisesti kauempana asuvat tilaajamme mutta yhtä lailla lehden näköisversio toimitetaan myös kotopitäjän sähköpostiosoitteisiin.

 

Evästeet