Olemme Facebookissa!

22.04.2022 Monot tossuihin

Punkalaitumen kunta voitti Talviliikunta-kampanjassa alle 5000 asukkaan sarjan.

Punkalaitumen kunnan voitto Talviliikunta-kampanjassa alle 5000 asukkaan sarjassa on hatunnostonarvoinen suoritus. Kipuaminen neljänneksi koko kisassa kirkastaa voittoa lisää.


Vajaan kolmen kuukauden aikana täällä liikuttiin asukasta kohti 11,47 kilometriä yhteiskilometrimäärän ollessa 31 429. Huikeita numeroita, joihin saa lisätä vielä ne kilometrit, joita teillä ja laduilla suoritettiin ilman kirjausta. Niitäkin taitaa olla aika määrä.


Hyväluminen talvi ja Porttikallion sekä kyläkuntien ladut takasivat sen, että Punkalaitumella kirjattiin eniten juuri hiihtosuorituksia, vaikka kisan lajikirjossa oli mukana niin kävely kuin potkukelkkailukin.


Kisamenestyksen takana olivat liikkujien lisäksi monet vapaaehtoiset lumen ja latujen tekijät, ja he ansaitsevat kiitoksen.


Yhtäläisen kiitoksen saa antaa paikalliselle Ladulle ja Polulle sekä Vertaisvetureille, kunnalle sekä muille yhdistyksille.


Täällä on oivallettu liikunnan hyvää tekevät vaikutukset. Niinpä ei voi muuta kuin kannustaa innokkaaseen kesäliikuntakauteen. Nyt on aika vaihtaa monot juoksutossuihin.

Evästeet