Olemme Facebookissa!

10.12.2020 Yhteistyöllä ihmeisiin

Kun ei oikein halata näinä aikoina voi, eikä huutaakaan sovi, niin mitä sitten tehdä, kun naapurustossa ralli raikaa illasta toiseen, joskus aamuun asti?

Osa asukkaista ei tee mitään. Kurkkivat verhojen raosta, ehkä pelkäävätkin. Osa lähtee mökille nukkumaan. Joku saattaa poliisin soittaa järjestystä valvomaan.

 

Mutta tuleeko poliisi? Ja jos tulee, niin ehtiikö ennen kuin häiriköt ovat jo tiessään?

 

Eräs mies puhalteli pyypilliinsä vaimolleen murjottaessaan. Taisi olla huomiota vailla. Ehkä näillä kovaääniseen ralliin osallistuvillakin on kainalon kaipuu, halista liian pitkä aika.

 

Häiriöitä on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa ja useat tahot ovat nyt toimeen tarttumassa. Yhteistyö kantaa näissäkin asioissa parhaisiin tuloksiin.

 

Samainen yhteistyö tuntuu olevan lukiomme supervoima. Niin vain napsahti jälleen paikka parhaimmistossa. Rehtori Arto Asan mukaan menestys on aina yhteistyön seuraus.

 

Ihmeisiinkin on lupa uskoa. Mitä tahansa hyvää voi tapahtua, kunhan ihmeisiin uskoo. Kokemistaan ihmeistä kertoo lehdessä päätoimittajamme Juha Aro.

 

Hänen tarinaansa on moni jo odottanut. Liikuttavaa on ollut huomata, miten me yhdessä ja isolla porukalla hänelle hyvää toivomme.

 

Hanna-Mari Kamppikoski

Evästeet