Olemme Facebookissa!

10.01.2020 Vaihteeksi hyviä uutisia

Uuden päiväkodin valmistuminen etuajassa ja ilman ongelmia on alkaneen vuoden ensimmäinen hyvä uutinen. Toivottavasti niitä saadaan jatkossa lisää.

Viime vuoden loppukesästä lähtien Punkalaitumella on runsaasti julkisuutta saanut ja keskustelua herättänyt uuden Yhteiskoulu-lukion rakennusvaiheen vaikeat ongelmat. Niiden selvittely jatkuu edelleen ja ehkä ensi viikon kuluessa saamme jutunaihetta myös siltä saralta.


Samaan aikaan pienemmälle huomiolle on jäänyt, että uuden päiväkodin työmaalla Riissuolla työt ovat edenneet hienosti. Niinpä kunta sai vastaanottaa rakennuksen jo ennen joulua. Vastaava mestari kehuu tämän lehden sivuilla töiden sujuneen mallikkaasti ja osoittaa kiitoksensa myös paikallisille toimijoille, jotka ovat olleet mukana ajanmukaista rakennusta tekemässä.


Huonot uutiset jyräävät poikkeuksetta hyvät uutiset. Tällä kertaa paikallislehden lukijalle on kuitenkin tarjolla sivun verran tarinaa siitä, että joku asia voi myös onnistua jopa ennakoitua paremmalla tavalla. Toivottavasti hyviä uutisia voidaan tarjoilla luettavaksi lehdessä myös jatkossa edessä olevan vuoden aikana.

 

Evästeet