Olemme Facebookissa!

09.06.2022 Kesä kutsuu

Kesään ladataan yleensä paljon odotuksia. Jokaisen vastuulla on se, millaisia kesämuistoja itselleen synnyttää.

Suomen kesän paras aika on juuri nyt kätemme ulottuvilla. Vehreys on tuoretta, raikkaat tuoksut  tervehtivät sateen jälkeen ja kaikesta näkee, että kasvu on vahvaa. Auringonkierto on pitkä ja pitenee vielä parin viikon ajan. Sitten onkin vuorossa sydänkesä ja sen tumman vihreä täyteläisyys.


Meillä ihmisillä on omat tapamme. Niihin kuulu se, että lataamme eri vuodenaikoihin tiettyjä odotuksia. Monen mielestä kesän tulisi tarjota uusia kokemuksia ja rentoa lomatunnelmaa. Odotusten toteutuminen on pitkälti meistä itsestämme kiinni. Omista valinnoistamme riippuu, millaista kesää saamme jälkikäteen muistella.


Kesä on saapunut myös tänne syvään etelään ja satakuntalaisen leivän juurille. Kuten tästäkin lehdestä on luettavissa, Punkalaitumen kesässä tapahtuu jälleen kerran paljon. Kunnan kokoon ja asukasmäärään nähden suorastaan yltäkylläisesti. Toivottavasti kesätapahtumiin ja harrastuksiin riittää väkeä, ja toivottavasti niistä voi ammentaa mukavia kesämuistoja.


Toivotaan myös, että kesä 2022 voidaan viettää toisin, kuin pari aiempaa kesää. Näin kesäinen Punkalaidunkin pääsisi jälleen kerran tarjoamaan parastaan sekä paikallisille että muualta tuleville kävijöille.


Hyvää kesää kaikille!

 

Evästeet