Olemme Facebookissa!

08.02.2024 Annetaan mahdollisuus

Pirhan liikkuvien palveluiden pilotointi aloitettiin työpajaillalla kirjastossa. On erittäin tärkeää, että palveluiden käyttäjät otetaan mukaan heti alkuvaiheessa uutta luotaessa, sillä se antaa paremmat mahdollisuudet myös onnistumiselle.

Pirhan liikkuvien palveluiden pilotointi alkaa Punkalaitumella syksyllä. Hyvinvointialue kutsui kuntalaisia mukaan suunnittelemaan palveluita ja punkalaitumelaiset ainakin vastasivat kutsuun kiitettäväksi. Toivottavasti kirjaston tilaisuudesta lähti Tampereelle toiveita, näkemyksiä ja evästyksiä, joista on hyötyä palveluita suunniteltaessa.


Kirjastolla kelpasi ainakin paikallislehden toimittajan olla paikalla, sillä punkalaitumelaiset olivat yksituumaisia sen suhteen, mistä he toivovat jatkossa tietoa Pirhan palveluista löytyvän. Likimain kaikissa puheenvuoroissa esiin nousi Punkalaitumen Sanomat. Koska palveluista tiedottaminen on tärkeässä osassa hyvinvointialueen saumattomassa toiminnassa väestön suuntaan, toivottavaa on, että kuntalaisten viesti meni myös perille.


Tässä lehdessä olevasta laajasta jutusta, jossa kerrotaan kirjaston tilaisuudesta, käy selville sekin, että avoin keskustelu vähentää myös ennakkoluuloja. Se antaa syksyllä käynnistyville liikkuville palveluille paremmat lähtökohdat. Nyt asiakkaita on kuultu ja se on aina tärkeää.

 

Evästeet