Olemme Facebookissa!

07.03.2024 Hymyn verran parempi kevät

Kevät on aina uusien alkujen aikaa. Aloitetaan ne uudet alut hymyilemällä.

Kevätaurinko on paistanut kuluvalla viikolla ja tuntuu, kuin kevät olisi alkanut ryminällä. Pieni pakkanenkaan ei ole kevään tuntua haitannut.

 

Vähitellen alkavassa kevässä loistaa aina uuden alku. Lumi sulaa, räystäät tippuvat, linnut laulavat ja pikkuhiljaa alkaa näkyä hiirenkorvia.

 

Parasta auringon ja lämmön lisäksi kuitenkin on se, miten ihmisten kasvoilta näkyy kevään tulo. Hymy leviää kasvoille, kun katsoo ulos ja kohtaa ihmisiä.

 

Hymyn verran parempi kevät, mukaillen apteekkari Anna Nurmen mukanaan tuomaa Punkalaitumen apteekin slogania ”Hymyn verran parempaa palvelua”. Tuo slogan tai lausahdus voisi olla ohjenuorana tänä keväänä meille kaikille muistutuksena siitä, että hymyllä ja positiivisella asenteella voit parantaa jonkun ihmisen päivän, viikon tai koko kuukauden.

 

Kevään tullen lähdetään myös helpommin liikkeelle. Kun jää ja lumi sulaa, voi hyvillä mielin lähteä kokeilemaan uutta harrastusta, tapaamaan vanhoja tuttuja tai kävelemään kylänraitille ja jakamaan vastaantulijoille hymyjä.

 

Kevät on aina uusien alkujen aikaa. Aloitetaan ne uudet alut hymyilemällä.

 

Evästeet