Olemme Facebookissa!

04.11.2021 Kunta vastasi huutoon

Punkalaitumen kunnan päätös julkaista painettu palveluopas ansaitsee kehut. Edelleenkään kaikki eivät etsi tietoa netin maailmankaikkeudesta.

Punkalaitumella tahtoo monesti olla, että kunnan toimia ja toimijoita tarkastellaan kriittisten lasien läpi. Paljon on kunnassa tekemätöntä työtä ja huonoja päätöksiä.


Kehujakin pitäisi osata jakaa silloin, kun on kehujen paikka. Paikallinen vanhusneuvosto, joka erittäin harvakseltaan on viime aikoina kokoontunut, nosti jokin aika sitten esiin toiveen painetun palveluoppaan saamiseksi kuntalaisten ja kuntaan poikkeavien käyttöön.


Toive painetusta oppaasta on relevantti. Kunnassamme on paljon niitä, jotka edelleen etsivät tietoa paperilta. He arvostavat, että ”katalooki”, josta yhteystiedot löytyvät, on konkreettisesti käsissä. Moneen kertaan tälläkin palstalle tolkutettu tosiasia Punkalaitumella on, että läheskään kaikki eivät taitojensa puolesta pääse käsiksi internetin maailmankaikkeuteen. Siksi painettu palveluopas on paikallaan.


Takavuosina palveluoppaita ilmestyi harva se vuosi. Tällä kertaa poikkeuksena on, että mukaan pääsevät kaikki kuntaan rekisteröityneet yritykset maksutta. Tämän vuoksi toivoisi myös vastaanoton yritysten puolelta olevan innostunut. Vanha sanonta kun kuuluu, ettei niin pientä myyntiartikkelia, etteikö sitä kannattaisi mainostaa.

 

Evästeet