Olemme Facebookissa!

03.06.2021 Tulkoon kesä!

Kesän kaunein aika on jälleen käsillä. Alkaneenakin kesänä matkailu keskittyy kotimaahan. Toivottavasti myös Punkalaitumella.

Käsillä on jälleen kerran Suomen suven kaunein aika. Koivujen lehdet ovat kirkkaan vihreitä, männyt ja kuuset aloittavat kukintansa, samoin tuomet ja omenapuut.


Edessämme on jo toinen kesä, jolloin ulkomaan matkailu jää vähemmälle. Viime kesänä totuttelimme kotimaan tarjoamiin nähtävyyksiin ja samalla sapluunalla vietämme kesää tänäkin vuonna. Myös Punkalaitumella on tarjottavaa kesäsuomalaisille. Yli-Kirran ovet ovat avoinna viikonloppuisin, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi viime vuonna. Särkän lavallakin pääsee pyörähtelemään heinäkuusta alkaen vuoden tauon jälkeen ja Vehkajärven aaltoihin voi käydä pulahtamassa kunnan uimarannoilla. Monenlaista palvelua on tarjolla matkaajalle ja mökkiloman viettäjälle.


Taakse jäävä vuosi on koetellut meitä monella tavalla. Liikkumista on rajoitettu ja koronatartuntaa pelätty. Kouluissa on koettu etäopetuksen hyvät ja huonot puolet. Digiloikkaa on otettu ja voimia on sekin vaatinut. Pian edessä on kesäloma ja mahdollisuus ladata akkuja. Toivottavasti kesän jälkeinen elämänmeno voisi sujua ilman poikkeusjärjestelyjä.


Lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!


Juha Aro


Päätoimittaja

 

Evästeet