Olemme Facebookissa!

03.01.2020 Vuosikymmen vaihtui

Uudenvuoden myötä vaihtui myös vuosikymmen. Siirryimme 2020-luvulle.

Uudenvuoden myötä vaihtui vuosiluvun lisäksi vuosikymmen. Siirryimme 2020-luvulle ja nykyinen vuosituhat on lähestymässä hyvää vauhtia puoliväliään.


Uusi vuosi tuo aina mukanaan muutoksia. Meillä Suomessakin useampi totuttu asia muuttuu. Aktiivimalli poistuu ja verotusta kiristellään. Täällä maaseudulla tämä näkyy erityisesti polttoaineiden hintojen ja sitä myötä autoilun kallistumisena. Lisää valtion taholta tulevia muutoksia on varmasti tiedossa vielä kevään kuluessa.


Vuoden vaihtumiseen kuuluvat myös odotukset. Jokainen kohdallaan tekee jonkin näköisen välitilinpäätöksen elämästään. Yleinen odotus on varmasti, että uusi vuosi toisi mukanaan jotain uutta ja hyvää. Joillekin uusi vuosi tarkoittaa myös uudenvuoden lupauksia, joista yritetään sitkeästi pitää kiinni.


Punkalaitumella elämä jatkuu myös uudella vuosikymmenellä. Myönteisenä asiana on helppo kirjata uuden päiväkodin valmistuminen ja käyttöön ottaminen jo helmikuussa. Uuden Yhteiskoulu-lukion osalta tunnelmat ovatkin sitten odottavat. Seurakunnassa koetaan suurempi muutos hiippakunnan vaihtuessa Turusta Tampereelle. Alkuvuosi näyttää, kuinka yhteistyö uuteen suuntaan lähtee liikkeelle.


Toivottavasti alkanut vuosi on kaikille meille myönteinen ja myötätuulta tarjoava kokemus! Me jokainen voimme itse vaikuttaa myös tähän. Hyvää vuotta 2020!

 

Evästeet