Olemme Facebookissa!

20.09.2018 Mielenkiintoinen maanantai

Punkalaitumen kunnanvaltuusto kokoontuu ensi maanantaina valitsemaan uutta kunnanjohtajaa. Ilman äänestystä valinta tuskin syntyy.

Saapa nähdä, täyttyvätkö kunnantalon valtuustosalin lehterit maanantaina valtuuston kokoontuessa valitsemaan Punkalaitumelle uutta kunnanjohtajaa. Valinnan luulisi kiinnostavan myös kuntalaisia, onhan kunnanjohtaja eräänlainen pitäjän keulakuva ja tietysti hallinnon ykköshenkilö.


Loppusuoralla kunnanjohtajaksi on edelleen kolme hakijaa, joista valtuusto tulee valinnan tekemään. Tähän mennessä edes ”käytäväpuheissa” ei yksikään kolmesta ehdokkasta ole noussut muiden yläpuolelle.


Valinnan tekevä kunnanvaltuusto pääsee vielä viime metreillä tapaamaan kasvokkain jokaisen hakijan. Huomenna järjestettävä kuuleminen tulee todennäköisesti ratkaisemaan aika paljon sitä, kenen taakse enemmistö valtuutetuista maanantaina asettuu.


Sen verran tietoa on tihkunut, että jokaista kolmea hakijaa pidetään hyvänä. Jokaisella on varmasti myös omat vahvuutensa, jotka kunnanjohtajana nousisivat esiin ja tulisivat samalla kuntamme hyödyksi.


Maanantai-ilta on yhtä kaikki mielenkiintoinen. Erittäin todennäköistä on, ettei valintapäätös tule olemaan yksimielinen johtuen juuri kolmen ehdokkaan erilaisista vahvuuksista. Jos kunnantalolla ei ole juuri tullut poikkeiltua, maanantaina voisi kannattaa tulla.

 

Evästeet