Olemme Facebookissa!

13.07.2017 Koskettava hetki

Viime viikon sunnuntaina Punkalaitumen Sotaveteraanit ry:n juhlassa oli monia puheita, joissa korostui kiitollisuus sotiemme veteraaneja kohtaan.

Viime viikon sunnuntaina Punkalaitumen Sotaveteraanit ry vietti 50-vuotisjuhlaa. Juhlassa oli monenlaista ohjelmaa, musiikkia, lausuntaa, mutta erityisesti puheita. Puheenvuoroissa korostui yksi teema: kiitollisuus sotiemme veteraaneja ja heidän tekemäänsä työtä kohtaan.


Kiitollisuus on asia, jota ei voi millään mittareilla mitattuna olla liikaa varsinkaan kun kyseessä ovat itsenäisen Suomen puolesta taistelleet veteraanit. Sitä kiitollisuuden määrä, joka tuli ilmi juhlassakin ei voi mitenkään sanoin tai teoin kuvata.


Punkalaitumen sotaveteraaniyhdistyksen juhlasta erityiseksi hetkeksi nousi Punkalaitumen mieskuoron tulkinta Kalervo Hämäläisen kappaleesta Veteraanin iltahuuto. Koko juhlakansan seistessä yksi paikkakuntamme veteraaneista sulki silmänsä ja lauloi laulun alusta loppuun asti. Koskettava hetki jopa   kostutti joidenkin vieraiden silmäkulmia.


Kyseinen hetki jäi varmasti monen juhlavieraan mieleen ikuisesti.


Linda Lähdeniemi
Kesätoimittaja

 

Evästeet