Olemme Facebookissa!

11.08.2016 Festarimeininkiä

Huomenna Vartiolassa järjestettävä Punkafest elvyttää aikoinaan Särkässäkin ylläpidettyä festarimeininkiä Punkalaitumella.

Vanhoja Punkalaitumen Sanomia selatessa vaikkapa vuodelta 1978 voi lukea uutisen Särkän juhannusjuhlilta. Kuvassa näkyy, kuinka nykyisen parkkialueen takainen pelto on täynnä telttoja. Väkeä juhannusta viettämässä oli silloisten Kunnon toimihenkilöiden mukaan vähintään kolmisen tuhatta. Oli festarimeininki.

 

Tätä samaa festarimeininkiä ollaan herättelemässä huomenna Vartiolassa järjestettävillä Punkafesteillä. Esiintyjistä tunnelma ei ainakaan voi olla kiinni, nouseehan lavalle huippusuosittu JVG sekä Arttu Wiskari.

 

Punkafestin järjestelyistä vastaa muutama vuosi sitten perustettu Laitumen Pallo ry. Myös kunnan nuorisovaltuustolla on ollut aktiivinen rooli tapahtuman onnistumiseksi.

 

Laitumen Pallo ry on pirteä lisä paikallisella yhdistyskentällä. Yhdistyksen aktiivit osoittavat hienoa kotiseutuhenkeä järjestämällä liikunta-aktiviteetteja, tekemällä hyväntekeväisyyttä ja nyt tarttumalla vaativaan haasteeseen festariperinteen elvyttämiseksi.

 

Toivoa sopii, että tapahtuman markkinointi on osunut kohdalleen ja että yleisö löytää huomenna Vartiolaan. Menestys takaisi Punkafestin jatkumisen, mikä puolestaan toisi mukavan väriläiskän paikkakunnan tapahtumatarjontaan.

Evästeet