Olemme Facebookissa!

09.11.2017 Vuosisadan yrittäjät

Emmi Uusi-Kouvon ja Antti-Jussi Pourun valinta Vuosisadan Yrittäjiksi on kunnianosoitus koko Pourun kauppiassuvulle. Pourun kaupan lisäksi Punkalaitumella toimii pari muutakin yritystä, jotka ovat nähneet koko itsenäisyytemme ajan.

Kauppiaat Emmi Uusi-Kouvo ja Antti-Jussi Pouru saivat viime perjantaina merkittävän tunnustuksen tultuaan nimetyiksi Vuosisadan Yrittäjiksi Punkalaitumella. Valinta on osuva ja tekee kunniaa koko Pourun suvun yrittäjätarinalle, jonka alkujuuret ovat vuodessa 1874 Sarkkilan Pourulla. Juho Pourun työlle on 143 vuoden kuluessa löytynyt aina uusi jatkaja.


Pourun kauppa on käsite Punkalaitumella. Se on pysynyt elinvoimaisena ja kasvu-uralla päättäväisen, tunteja säästämättömän työn ja oikean asenteen ansiosta. Kun asiakas kokee tulleensa palvelluksi ja huomioiduksi, pienessä kunnassa tutuksikin, ovat edellytykset menestykselle kunnossa.


Suomi 100 -juhlavuonna Punkalaitumella toimii Pourun kaupan lisäksi pari muutakin koko itsenäisyyden ajan nähnyttä yritystä. Ne ovat Punkalaitumen Apteekki ja Punkalaitumen Sanomat. Kaikki kolme ovat palvelleet ja palvelevat jatkossakin punkalaitumelaisia omilla toimialoillaan.


Elinvoimainen yrityselämä vaatii uudistumista ja muutosten tuulien aistimista. Pysyvyyskään ei silti ole pahasta. Se luo tunnettuutta ja synnyttää tarinoita.

 

Evästeet