Olemme Facebookissa!

07.06.2018 Onni yksillä, kesä kaikilla

Kesä on alkanut ja Punkalaitumen kesässä totta vie tapahtuu!

Lähes koko toukokuun saimme nauttia kesäisistä helteistä. Nyt koulujen päättyessä ja kesän virallisesti alkaessa kelit muuttuivat kylmiksi. Kesä on siitä huolimatta saapunut tänne syvään etelään, satakuntalaisen leivän juurille.


Punkalaitumen kesä tarjoaa tänäkin vuonna runsaasti tekemistä ja kokemista. Tässä lehdessä julkaistu tapahtumakalenteri paljastaa, että kesäiset tapahtumat jatkuvat aina elokuun loppupuolelle asti. Toivottavasti ne löytävät kävijänsä. Tänä vuonna Punkalaitumella ei järjestetä perinteisiä Heinäpäiviä. Ratkaisu on perusteltu, koska ne aiheuttivat ”tapahtumaähkyn” ja keskittivät monta mukavaa menemistä samoille päiville.


Kun katselee kesän vehreyteen puhjennutta jokilaakson maisemaa, voi vain todeta, että saamme viettää kesäämme kauniissa maisemissa. Nautitaan siis siitäkin.


Punkalaitumen Sanomien kesänumerossa on vahvasti esillä seurakunnan ja kunnan Tule kotiin -hanke. Tämä lehti jaetaan paitsi kesäasukkaiden kotiosoitteisiin myös yli 500:lle entiselle ”laitumelaisille”. Toivottavasti myös teille on lehdestä iloa ja ehkäpä löydätte jonkun mukavan syyn ainakin poiketa vanhassa kotopitäjässänne.  Me täällä toivomme tietysti, että oleskelusta tulisi mahdollisimman pitkäaikaista.


Vaikka kunta hieman moitteita lehden sivuilla saakin, eivät asiat täällä niin huonosti ole kokonaisuutta ajatellen. Moni asia on paremmin kuin hyvin.Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille teille!

 

Evästeet