Olemme Facebookissa!

06.06.2019 Kesätuulet kutsuu seikkailuun

Punkalaitumen kesä tarjoaa monenlaista koettavaa kaikenikäisille seikkailunhaluisille! Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Kesä on varmaan vuodenaika, josta on kirjoitettu muita vuodenaikoja enemmän laulutekstejä. Kun katselee, mitä on luvassa Punkalaitumen kesässä, alkaa päässä soimaan 80-luvun nuortensarjan Kuka uskoo haikaraan tunnusmusiikki. Siinä lauletaan kesätuulten kutsuvan seikkailuun.


Punkalaitumen kesä tarjoaa toden totta mahdollisuuksia seikkailuihin. Seikkailuita on luvassa niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin seniori-ikäisillekin. Kunta, seurakunta ja pitäjän monet yhdistykset järjestävät kiitettävästi tekemistä ja kokemista. Myös seurakunnan 380-vuotisjuhla näkyy kesässä.


Vaikka Punkalaidun ei olekaan järvi-Suomen kesämökkikunta, tuovat kesälomalaiset meilläkin lisäväriä. Heitä ei olekaan vallan pieni joukko, sillä tämäkin Punkalaitumen Sanomien kesälehti kolahtaa liki 300 kesämökkiläisen vakituiseen osoitteeseen. Heidätkin on ilo toivottaa tervetulleiksi Punkalaitumen kesään.


Kuten tämän lehden sivuilta käy selville, runsas vuosi sitten alkanut ja paljon positiivista synnyttänyt Tule kotiin -hanke on saanut jatkohankkeen. Sillä kotopitäjäämme houkutellaan  muuttamaan erityisesti lapsiperheitä. Heillekin meillä on vetovoimatekijöitä tarjolla. Uudet hirsikoulu ja -päiväkoti, edullinen asuminen ja turvallinen ympäristö luetellaan yleensä ensin. Syytä on nostaa esiin myös yhdistysten ja kunnan lapsille ja nuorille tarjoamat aktiviteet, jotka useimmiten ovat vieläpä ilmaisia.


Lämpimästi siis tervetuloa punkalaiduntamaan kesäisiin maisemiin tulet sitten pysyvästi tai poikkeamaan!


Oikein mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

 

Evästeet