Olemme Facebookissa!

02.08.2018 Vielä on kesää jäljellä

Punkalaitumelta ei pääse vielä tapahtumat loppumaan, vaikka kesä lähtee pikkuhiljaa kääntymään syksyyn.

Elokuuhan se sieltä jo tuli. Liian nopeasti, niinkuin joka vuosi. Kesä- ja heinäkuu menevät aina kauheaa vauhtia ja tuntuu aina siltä ettei oikein mitään ehdi tekemäänkään. Kesä kun on kokonaisuudessaan aivan liian lyhyt ja tuntuu, kuin se vain vuosittain lyhenisi lisää.


Jokainen on toivottavasti kuitenkin ehtinyt nauttimaan edes hieman kesästä, ihanista säistä, lämpimistä järvivesistä sekä auringon säteistä, joita on kyllä tarjoiltu meille historiallisen paljon. Myös jokin tapahtuma tai tilaisuus on varmasti monilla muistoissa tämän kesän osalta.


Punkalaitumen kesästä ei todellakaan ole tapahtumia tai aktiviteetteja puuttunut. Parhaimpina viikonloppuina, niinkuin esimerkiksi viime lauantaina, on ollut jopa viisi tai kuusi tilaisuutta samana päivänä, joista sitten jokainen on voinut oman mielensä mukaan valita, mihin niistä osallistuu. Vai osallistuuko peräti kaikkii ja näkee niin vanhoja kuin uusiakin tuttavia järjestetyissä tapahtumissa.  


Ja vaikka koulujen alku jo koputtaakin oven takana, ei erilaiset tilaisuudet paikkakunnaltamme lopu.

Varsinkin viikonloput ovat tapahtumantäyteisiä pitkälle syksyyn eikä näin ollen tarvitse vielä murehtia, että tulisi tyhjää tilaa kalentereihin. Luvassa kun on kaikkea konserttien, liikunnan ja teattereiden väliltä.


Linda Lähdeniemi
Kesätoimittaja

 

Evästeet