Olemme Facebookissa!

30.11.2023 PunkaShop avasi ovensa

Osa PunkaShopissa mukana olevia yrittäjiä oli viimeistelemässä esillepanoa viime torstaina. PunkaShop on avoinna torstaista sunnuntaihin 22.12. asti.
Peräti 21 paikallista yrittäjää ja kädentaitajaa on myymässä tuotteitaan viime sunnuntaina joulunalusajaksi torin laidalle avatussa PunkaShopissa.

Jouluinen PunkaShop on jatkoa kesän ajan toimineelle kaupalle, josta saatiin hyvät kokemukset. – Kesällä mukana oli 11 toimijaa, nyt 21. Saimme joukon tosi helposti kokoon, iloitsee Jenni Karinen.


PunkaShopin tuotevalikoima kertoo osaltaan siitä, kuinka monipuolista pienyrittäjyys on paikkakunnalla. Lahjaksi ja käyttöön sopivia tuotteita löytyy laidasta laitaan. Myytävänä on tällä kertaa myös erilaisia leivonnaisia.


– On tosi ihana huomata, kuinka laadukasta ja monipuolista työtä ihmiset täällä tekevät. Voi melkein sanoa, että tuotteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, Karinen naurahtaa.


PunkaShopissa tuotteet on aseteltu niin, että kaupassa asioiminen onnistuu myös liikuntarajoitteiselta. Muutenkin mukana olijat kannustavat ihmisiä rohkeasti kurkistamaan sisään.


– Ehdottomasti kannattaa tulla katselemaan ja ihastelemaan, vaikkei mitään ostaisikaan. Uskon, että moni on yllättynyt valikoimasta. Punkalaitumella on paljon osaamista ja ihanaa tekemistä, kannustaa Jenni Karinen.
PunkaShop on avoinna torstaista sunnuntaihin viikottain 22.12. asti.

 

Evästeet