Olemme Facebookissa!

30.10.2020 Hilkka Välläri Vuoden 2020 Yrittäjä

Hilkka Välläri valittiin tämän illan tilaisuudessa Vuoden 2020 Yrittäjäksi.
Punkalaitumen Yrittäjät ry. ojensi Hilkka Vällärille tänään Vuoden 2020 Yrittäjän tunnustuksen.

- Tapahtuupa Punkalaitumella melkein mitä vaan, vilahtelee Vuoden 2020 yrittäjä mukana. Hän on punkalaitumelaisittain kuvattuna "päittäin joka paikassa". Tämä ei tarkoita, että hän olisi poikkiteloin, vaan aina mukana monessa eri roolissa. Olipa kyse yrittäjäelämästä, kuntapolitiikasta, seurakunnasta, yhdistystoiminnasta tai jokapäiväisestä myötäkulkemisesta paikkakuntalaisten elämässä. Iloissa ja suruissa. Vuoden yrittäjälle ovat tulleet tutuiksi myös käräjäsalit. Onneksi pöydän paremmalta puolelta. Yrittäjänä hän on toiminut yli neljännesvuosisadan, vieläpä nykyään jo harvinaisempana kivijalkayrittäjänä alalla, jossa saa hänen mukaansa vääntää, kääntää ja värkätä, mutta myös palvella asiakkaita. Sen taidon Vuoden yrittäjä osaa. Punkalaitumen oma maitolavan prinsessa, Vuoden 2020 Yrittäjä Hilkka Välläri. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Hilkka ehti tehdä yrittäjyyden rinnalla jo yhden elämän uran Punkalaitumen seurakunnan ja Postin palveluksessa. Seurakunnan talouspäällikön tehtävistä hän jäi eläkkeelle vuonna 2012. Ensimmäisen yrityksensä Hilkka perusti vuonna 1994. Yrityksen nimi oli Kesälaitumen Kukka. Sama nimi löytyy Kauppakulmassa sijaitsevan kukkakaupan julkisivulta edelleen, muistuttaa Punkalaitumen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen, päätoimittaja Juha Aro.

 

Punkalaitumen Yrittäjät ry ojensi Hilkka Vällärille vuoden yrittäjän tunnustuksen koronan vuoksi poikkeuksellisesti livelähetyksessä, ei perinteisessä Vuoden Yrittäjä-juhlassa. Yhdistyksen hallitus palkitsi vuoden yrittäjän tänään perjantaina 30.10.

 

 

Voit seurata tilaisuutta etänä livelähetyksen kautta. Lähetys tallentuu Facebookiin myös myöhempää katselua varten. Tarkemmat ohjeet tallenteen katsomiseen Punkalaitumen Yrittäjät ry:n kotisivulla ja FB:ssa.

 

Hanna-Mari Kamppikoski

Evästeet