Olemme Facebookissa!

28.01.2021 Uusi-Kouvo ja Mölsä jättäytyvät pois

Kunnantalon valtuustosalin jättävät sekä Outi Uusi-Kouvo että Martti Mölsä.
Kaksi pitkäaikaista punkalaitumelaista kunnallispoliitikkoa ei aio asettua ehdolle tämän vuoden kunnallisvaaleissa. Martti Mölsä ja Outi Uusi-Kouvo jättävät tehtävän muille.

– 40 vuotta on tullut yhteisiä asioita hoidettua ja nyt politiikkavuodet ovat täynnä, sanoo Sinisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Martti Mölsä.

 

Mölsä on toiminut kunnallisten ja maakunnallisten luottamustoimien lisäksi kahdeksan vuoden ajan myös kansanedustajana. Viimeisen vuoden hän on työskennellyt Punkalaitumen Vuokraasunnot Oy:n toimitusjohtajana.

 

Kun kuntalainen pohtii, kenelle äänensä kunnallisvaaleissa antaa, on Mölsällä suositus.

 

– Pitkän linjan poliitikkoja kannattaa suosia. Heillä on järki päässä. Näitä meillä löytyy joka puolueesta.

 

Ehdotonta ”eitä” ei Mölsä kuitenkaan halua lausua tulevaa ajatellen.

 

– Jos maakuntavaaleista tulee puhetta, niin voin ehkä harkitakin, mies sanoo.

 

Samaan aikaan Mölsän kanssa kunnallispolitiikan jättää valtuuston puheenjohtaja, Keskustan valtustoryhmän puheenjohtaja Outi Uusi-Kouvo. Hänkään ei halua ihan lopullista sinettiä lyödä lopettamispäätöksensä ylle.

 

– Tulevaisuudesta ei tiedä, mutta sanon nyt kuitenkin niin, että koskaan ei kannata sanoa ”ei koskaan”, naurahtaa Outi UusiKouvo.

 

Valtuustossa Uusi-Kouvo on ollut jo vuodesta 2005, ja toiminut lukuisissa tehtävissä sekä kunnassa että maakunnissa jo ennen valtuustossa aloittamistaan.

 

- Nyt olen avustava maatalousyrittäjä, äiti, isoäiti ja tytär. Leipätyökseni teen kirjanpitäjän tehtäviä. Aika ei käy siis pitkäksi. Uusi-Kouvo sanoo jättävänsä nyt taakseen antoisat ja mielenkiintoiset vuodet ja katsovansa tulevaan uteliaana.

 

– Kovasti toivon, että aktiivinen punkalaitumelaisuus jatkuu myös tulevaisuudessa.

 

Hanna-Mari Kamppikoski

Evästeet