Olemme Facebookissa!

27.07.2017 Kirppislenkki keräsi paljon osallistujia

Aila ja Jorma Suonpää osallistuivat kirppislenkillä järjestettyyn tietokilpailuun. Taustalla Marika Vähä-Jaakkola ja rattaissa Eero Vähä-Jaakkola.
Liitsolan kirppislenkki järjestettiin viime viikon lauantaina jo kolmatta kertaa. Niin myyjiä kuin ostajiakin oli lenkillä runsaasti ja sää salli tapahtumaa.

– On mukava huomata, että ihmiset viihtyvät tapahtumassa ja kyselevät jo alkukesästä kirppislenkin perään, iloitsee kirppislenkin järjestelyistä vastaava Johanna Hirvonen.


 Kirppislenkillä oli tänä vuonna yhteensä yli 30 myyjää ympäri Liitsolan kylää.


– Ei tarvitse olla liitsolalainen eikä edes punkalaitumelainen, että voi tulla myyjäksi lenkille vaan kaikille kyllä löytyy myyntitilaa, kertoo Hirvonen.


Liitsolan kesämökkiläiset ovat myös mukavasti aktivoituneet kierrokselle myyjiksi kuin ostajiksikin.
– Joka vuosi tulee aina jotakin uutta. Nykyään kierroksella on jo monta kahvilaa, vohvelikahvila, elävää musiikkia, Zetor-ajelua, perinteisiä kirppispöytiä sekä käsitöitä, jatkaa Hirvonen. Hän on myös mielissään siitä, että ihmiset ovat löytäneet tapahtuman ja tulevat yhä uudestaan kiertelemään kylään.


– Harvoin on Liitsolan raitilla ruuhkaa, mutta nyt on, kommentoi eräs tapahtumaan osallistuja.

 

Tietokilpailua ja käsitöitä


Aila ja Jorma Suonpää Halkivahasta olivat myös tulleet kirppislenkille ja osallistuivat tietokilpailuun Marika Vähä-Jaakkolan ohjeistamana.  


– Olemme joka vuosi olleet tulossa kirppislenkille ja nyt saimme aikaiseksi lähteä tapahtumaan. Täällä aika kuluu oikein mukavasti, sanoivat tietokilpailukaavakkeen täytön ohessa Suonpäät.


Kesämökkiläiset Maija-Liisa Raittinen sekä hänen miehensä veli Alpo Raittinen myivät käsitöitään tapahtumassa.


– Minä teen koruja kierrätysmateriaaleista. Olen kierrättänyt muun muassa vanhat t-paidat, farkut sekä maitotölkkien korkit. 10 vuotta olen viettänyt käsitöiden parissa, joten tämä on oikein juhlavuosi, tuumaa Maija-Liisa Raittinen.


Hänen mukaansa tapahtuma on mukava tapa saada hieman elämää kylään.


– On myös kiva laittaa omia käsitöitä esille, sanoo Maija-Liisa Raittinen.


Alpo Raittinen myi hänen itsetehtyjä pajutöitä.

 

Evästeet