Olemme Facebookissa!

23.02.2017 SEO suunnittelee kylmäasemaa Kanteenmaahan

SEO on vuokraamassa Kanteenmaasta kunnalta entisen kylätorin alueen polttoaineen kylmäjakelupistettä varten.
Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO, on vuokraamassa Punkalaitumen kunnalta maa-alueen Kanteenmaasta polttoaineiden jakelupistettä varten. Vuokrattava alue käsittää ns. vanhan kylätorin Valtatie 2:n eteläpuolella.

– Tällä hetkellä varmaksi voi sanoa, että tarkoituksena on perustaa dieselin ja bensiinin jakelupiste, joka alkuun on ns. kylmäasema, kertoo SEO:n toimitusjohtaja Arto Viljanen.


SEO:n vuokraaman alueen tuntumaan on suunnitteilla myös Punkalaitumen Bioenergiayhtiö Oy:n biokaasulaitos. – Meitä kiinnostaa myös muun polttoaineen jakelu mutta siinä kohtaan ollaan vielä neuvotteluvaiheessa, Viljanen toteaa.


Hänen mukaansa SEO:n tavoitteena on lähteä jakelupisteen osalta liikkeelle nopeasti. – Aikataulu on nyt kiinni meistä riippumattomista tekijöistä.


– Katsomme, että Kanteenmaassa on hyvä markkinapaikka tavallisten polttoaineiden myynnille. Mielellämme olemme Punkalaitumelle tulemassa, Arto Viljanen summaa.


Kunnanhallitus käsitteli SEO:n maanvuokrasopimusta 23.1. ja hyväksyi osaltaan sopimuksen. Vuokrattava alue on suuruudeltaan 6 833 neliötä ja alueen vuosivuokra 500 euroa.


Kunnanjohtaja Jyrki Moilanen on tyytyväinen polttoaineen jakelupisteen saamisesta Kanteenmaahan. Hän ennakoi jakelupisteestä olevan hyötyä myös suunnitellulle biokaasulaitokselle. – Biokaasuhankkeelle on tärkeää, että saataisiin ammattimainen polttoaineen jakelija lähelle tuotantolaitosta.

 

Evästeet