Olemme Facebookissa!

22.12.2016 Panssanyrkki toi modernit tiernapojat kirkkoon

Mirka Koskelin, Ilona Saari ja Heidi Kyrö konsertoivat kirkossa Panssarinyrkin kanssa.
– Hoo, jos minä olen erilainen, muuntuivat perinteikkään Tiernapoikien esityksen Murjaanien kuninkaan laulun sanat Panssinyrkin konsertissa kirkossa edellistorstaina. Huumorilla höystetty esitys oli osa sotilasorkesterin ja Heidi Kyrön yhteiskonserttia, jota kuulemassa oli yli 300 henkeä.

Panssarinyrkki on Hattulan Parolassa toimivan Panssariprikaatin monitoiminen pr-työkalu. Orkesteria johtavan yliluutnantti Kimmo Kopran mukaan nyrkki tekee vuosittain yli 300 keikkaa. – Panssarinyrkki perustettiin, koska Puolustusvoimien varusmiessoittokunta ei ehdi joka paikkaan. Keikkailun lisäksi hoidamme myös muita tehtäviä, kuten kunniavartioita ja messuosastoja.


Heidi Kyrön lisäksi konsertissa esiintyivät Kyrön laulustudion oppilaat Ilona Saari ja Mirka Koskelin. Konsertissa kuultiin jouluista musiikkia laidasta laitaan. Jouluun kuuluvat laulut ”Tulkoon joulu”, ”Konsta Jylhän joululaulu” sekä Lumiukko-elokuvasta tuttu ”Walking in the air” soivat herkästi ja hieno oli myös Mirka Koskelinin tulkinta ”Hallelujah” kappaleesta.


Panssarinyrkin Tiernapojat oli iloinen ja pilke silmäkulmassa tehty esitys, jossa tuttuja sanoja oli korrektisti muutettu nykyaikaa vastaavaksi. Esityksen lopuksi Tiernapojat eivät pyytäneet lanttia tai tähteen kynttilänpätkää, vaan peukkuja ja tykkäyksiä Facebookissa.


Konsertin järjestäneen kunnan puheenvuoron käytti kulttuuritoimen johtaja Jari Hjelm. Esiintyjät kukittivat nuorisovaltuuston puheenjohtaja Linda Lähdeniemi ja vt. sivistystoimen toimialapäällikkö Kai Lindvall. Punkalaitumen seurakunnan puolesta esiintyjiä kiitti kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Juha Aro.

 

Evästeet