Olemme Facebookissa!

19.05.2016 Naiset viihtyivät Valman huoltopäivillä

Valman huoltopäivien kävijöille tarjoiltiin mm. katsaus kevään ja kesän muotiin liikuntahallilla.
Tuote-esittelyjä, muotia, stailausvinkkejä ja miehistä silmäniloa oli tarjolla liikuntahallilla viime lauantaina Punkalaitumen Naisyrittäjien yhdistyksen järjestämässä Valman huoltopäivässä. – Päivä meni hyvin ja järjestäjinä olemme tapahtumaan hyvin tyytyväisiä, iloitsee yhdistyksen sihteeri Oili Mölsä.

Oilin mukaan tuote-esittelijöitä oli Valman huoltopäiville lähtenyt hienosti, samoin yleisöä. – Yleisöstä sitä paitsi näki, että he viihtyivät. Kyllä tapahtuma on lunastanut paikkansa Punkalaitumella.


Tuote-esittelyssä liikuntahallilla oli monenlaista ”naisellista”. Oli tekstiileitä, koruja, laukkuja, kukkia sekä terveyden- ja kauneudenhoitotuotteita.


Eeva Rautionmaa puhui yleisölle aiheesta ”Näin käännät katseet”. – Hyvä ensivaikutelma syntyy käyttäytymisestä ja pukeutumisesta. Hymy ja hyvä ryhti kannattaa muistaa, ja visuaalinen vaikutus on tärkeä.


– Kehotan naisia pukeutumaan omaa persoonaa vastaaviin vaatteisiin. Käytä vaatteita, joissa tunnet viihtyväsi. Mikäli tyylipersoonallisuutesi huutaa kokeilua, kokeile, Eeva neuvoi.


Hänen mukaansa suomalaiset naiset tahtovat pukeutumisen suhteen olla turhan vaatimattomia. – Täytyy muistaa, että olemme uljaita ja upeita. Ollaan tyytyväisiä itseemme ja nautitaan itsestämme. Liian suuriin vaatteisiin pukeutumista kannattaa myös välttää, siihenkin me suomalaiset helposti syyllistymme.


Liikuntahallilla järjestettiin myös muotinäytös, jossa esiteltiin kevään ja kesän vaatetrendejä niin arkeen kuin juhlaankin. Asut tulivat Katariinasta ja mallien kampauksista vastasivat Parturi-Kampaamot Anu, Tuula ja Sanna. Korut olivat paikallisesta Marian Korut –yrityksestä ja kengät Huittisista Torinkengästä. Stailauksesta vastasi Eeva Rautionmaa. Malleina näytöksessä toimivat Oili Mölsä, Riitta Paavilainen, Päivi Mölsä ja Mirkku Nieminen. Näytöksen, kuten koko tapahtumankin juontajana toimi Pekka Seppälä.


Testosteronia tapahtumaan toivat paikalliset ”hunksit” Sami Uutto, Teemu Luhanko ja Antti Levomäki. Kolmikko sai yleisön taputtamaan villisti omalla showllaan, jossa lihaksia esiteltiin auliisti ja pukeutuminen kävi loppua kohti erittäin niukaksi. Kolmikko palkittiin raikuvilla aplodeilla ja huudoilla.

Evästeet