Olemme Facebookissa!

16.02.2017 Viime vuonna syntyneitä muistettiin

Kunnan vauvaraha jaettiin 24:lle viime vuonna syntyneelle vauvalle ja heidän perheilleen. Kunnantalolla järjestetty tilaisuus oli tälläkin kertaa erittäin suosittu.
Viime viikon tiistaina Punkalaitumen kunta muisti vuonna 2016 syntyneitä vauvarahalla. Myös MLL:n paikallisyhdistys muisti perheitä omalla lahjallaan. Viime vuonna Punkalaitumelle syntyi 24 vauvaa.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Prihti totesi, että lapsissa on tulevaisuus. – Tuo totuus ei ole muuttunut mihinkään. Näin runsaslukuinen vauvajoukko on ilo silmälle. Sydämelliset onnittelut kaikille perheille.


Prihti ja kunnanjohtaja Jyrki Moilanen antoivat jokaiselle vauvalle kunnan vauvarahan, jonka suuruus on 500 euroa. Käytännössä perheet saivat viisi 100 euron lahjakorttia punkalaitumelaisiin liikkeisiin.
Mannerheimin lastensuojeluliiton lahjakassin perheille antoi paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Elina Koivuniemi. Kassissa oli esitteitä MLL:n toiminnasta, tietoa kunnan varhaiskasvatuspalveluista sekä Sotesin lapsiperhepalveluista, vapaa-aikatoimen 100 tapaa liikkua -liikuntapassi sekä Sydämellinen Punkalaidun-avaimenperä. MLL:n lahja vauvaperheille on maksuton vauvasirkustyöpaja, joka järjestetään 2.4.


MLL:n toimintaa esitteli Elina Koivuniemi. Pienen köröttelyhetken piti Mari Nieminen. Hän esitteli myös kunnan päivähoitomahdollisuuksia perheille.


MLL järjestää monenlaista toimintaa eri-ikäisten lasten perheille. Vauvaperheet voivat tavata muun muassa Toimintanurkassa kokoontuvassa perhekahvilassa sekä liikuntahallissa pidettävässä perhepeuhulassa.


Elina Koivuniemi muistutti perheitä myös siitä, että vauvatilaisuus oli ikäluokan ensimmäinen luokkakokous. – Muutaman vuoden kuluttua te vanhemmat keräätte rahaa luokkaretkiin ja toimitte samassa vanhempainyhdistyksessä, kannattaa siis silmäillä, että keitä kaikkia täällä on. Me MLL:ssä haluamme osaltamme auttaa teitä tutustumaan toisiinne ja viihtymään yhdessä.


Tutustuminen alkoikin heti kakkukahvien ja vapaan yhdessäolon merkeissä.

 

Evästeet