Olemme Facebookissa!

12.03.2020 Keno-voiton kunniaksi kakkukahvit kaikille

Keno-voittoja juhlistettiin K-supermarket Pourulla tarjoamalla kakkukahvit kaikille.
K-Supermarket Pourulla pelatuilla Keno-riveillä voitettiin helmikuun alussa 25 000 ja 200 000 euron suuruiset voitot.

Viime viikon keskiviikkona Pourulla tarjottiin kaikille asiakkaille kakkukahvit voittojen kunniaksi.

 

– Voittojen myötä pelaaminen on lisääntynyt ehkä vähän, sanoo kauppias Antti-Jussi Pouru.

 

Pouru toteaa, että on todella hienoa, että jättipotti osui heidän myymäkseen. – Aina, kun jonnekin on osunut jättipotti, sitä on miettinyt, että koskakohan sellainen osuu tänne. Ja nyt se tuli!

 

Antti-Jussi Pouru ja Emmi Uusi-Kouvo allekirjoittavat ajatuksen, että suomalaiset ovat lottohullua kansaa. – Lotto ja Keno tuovat sellaista pientä, mukavaa jännitystä viikkoon.

 

Pourulla on Veikkauksen pelejä voinut pelata vajaat kymmenen vuotta. – Ennen kuin Veikkaus tuli meille, oli se eniten pyydetty lisäpalvelu. Asiakkaat haluavat lotota kauppakierroksella, sanoo Antti-Jussi Pouru.

 

Mikko Ala-Hannula ja Matti Lähteenkorva juttelevat kakunsyönnin lomassa, että lotottua tulee. Kenokin on tuttu peli. – Minä olen pelannut Kenoa kolmen kertaa ja joka kerta on tullut pieni voittokin, sanoo Matti Lähteenkorva.

 

Maanantaiaamuisin ryntäyksen kassoille tuo Pourun oma kimppa Eurojackpotissa. Siinä on jaossa sata osuutta. – Silloin pitää olla ajoissa paikalla, muuten ei pääse mukaan, sanoo Mikko Ala-Hannula.

 

Siitä, kuka ison Keno-potin voitti, ei miehillä ole tietoa. – Kyllä sitä puhuttu ja mietitty on. Pian nähdään, aavistelee Mikko Ala-Hannula.

 

Veikkauksen aluemyyntipäällikkö Kari Heinämäki oli mukana Keno-kahvilla. – Yleensä jättipotin osuminen vilkastuttaa pelaamista kyseisessä paikassa jonkin aikaa. Voiton tuoneen pelin kiinnostavuus lisääntyy, sitä halutaan kokeilla, sanoo Kari Heinämäki.

 

Kari Heinämäki sanoo, että voittokahvitukset ovat tärkeitä tilaisuuksia Veikkaukselle. Ihmisiä on mukava ilahduttaa ja tilaisuudet lisäävät yhteisöllisyyttä. – Ihmiset ovat hyvällä mielellä, nämä ovat kivoja tapahtumia.

 

– Tämä on hienoa, lisää tällaisia, vahvistaa Antti-Jussi Pourukin.

 

 

Evästeet