Olemme Facebookissa!

04.10.2018 LapaFest oli hyväntuulinen superpäivä

Neljänsuoran Antti Ketonen lähti kokeilemaan livelavista Olisitpa sylissäni -kappaleen tahdissa.
Hyvä musiikki, liikunta ja iloiset ilmeet täyttivät Punkalaitumen liikuntahallin perjantaina ensimmäistä kertaa järjestetyillä LapaFesteillä. Livelavikseen ja illalla järjestettyihin tansseihin osallistui yhteensä noin 400 ihmistä.

LapaFestin järjestelyistä yhteistyökumppaneineen vastasi Laitumen Pallo. – Perjantaista jäi hyvä fiilis. LapaFest oli täynnä hyvää energiaa ja pöhinää. Se oli oikea superpäivä, kiittelee järjestelyissä mukana ollut Linda Lähdeniemi.


Samaa mieltä on Tero Naskali. – Järjestelyt onnistuivat täydellisesti. Koneisto oli huippuiskussa ja esiintyjävalinnat osuivat nappiin. Suuri kiitos kuuluu tietysti yhteistyökumppaneille sekä talkooväelle, joka mahdollisti tapahtuman.


LapaFest alkoi perjantaina iltapäivällä Neljänsuoran tahdittamalla livelaviksella, johon otti osaa noin sata henkilöä. Livelaviksen veti Paula Lempinen. Jopa Neljänsuoran keulakuva Antti Ketonen innostui kokeilemaan lavista.


Illalla vuorossa olivat tanssit, joissa Neljänsuoran lisäksi yleisöä ilahdutti pitkän linjan viihdeammattilainen Kake Randelin. Hän vyörytti kuulijoiden eteen melkoisen hittikimaran.


Tanssin lisäksi liikuntahallilla pääsi nauttimaan Laitumen Pallon puffetissa mm. Metsärannan Lihan tuotteista. Virvoketarjoilusta huolehti ravintola Punka.


Monet paikalla olleista, artistit mukaan lukien, toivoivat LapaFesteille jatkoa. – Nyt pitää kyllä henkäistä hetki. Palaute tosin oli, että tällaiselle olisi tilausta, tuumii Linda Lähdeniemi.


– Vaikka tapahtuma oli onnistunut, olisi toki väkeä saanut olla varsinkin tansseissa enemmänkin. Minikriteeri yleisön suhteen sentään saavutettiin, toteaa puolestaan Tero Naskali.


Ensimmäinen ja viimeinen kerta


Suomalaisten suursuosikki jo vuosikausia ollut Neljänsuora on jäämässä vuodenvaihteessa määrittelemättömän pitkälle keikkatauolle. – Tämä livelavis on meille ensimmäinen mutta varmaan samalla viimeinen, tuumii bändin keulakuva Antti Ketonen.


Hänen mukaansa yhtye lähti Laitumen Pallon tapahtumaan mielellään. – Linda on usein ”koputellut”, että koska pääsisimme tänne ja nyt se mahdollisuus sitten tuli.


Vaikka keikkatauko vuodenvaihteessa häämöttääkin, painaa Neljänsuora kovalla tahdilla loppuun asti. – Nelisenkymmentä keikkaa on vielä edessä, samoin konserttikiertue, joka on myynyt jo nyt hyvin. Teemme yhteistyötä Lohjan kaupunginorkesterin kanssa ja konsertista on varmasti tulossa hyvä, Ketonen lupaa.


– Kyllähän Neljänsuoran taival näyttää taaksepäin katsellen makealta ja itsellekin on tullut tänä aikana ikää lisää parikymmentä vuotta. Nyt on varmaan sopiva hetki tehdä ”välitilinpäätös”. Nyt huilataan ja itse alan valmistella hiljalleen sooloalbumia. Kaikilla bändin jäsenillä on omia suunnitelmiaan.


Antti Ketonen ei sulje pois mahdollisuutta, että Neljänsuora nähtäisiin keikkatauon jälkeen vielä joskus yhdessä. – Meillä on Suomen paras fanijoukko. Ehkä heille pitää jotain järjestää.

Evästeet