Olemme Facebookissa!

01.04.2016 Pääsiäisturnauksessa ennätysmäärä joukkueita

Laitumen Pallon Tero Naskali, Teemu Känkänen ja Ville Seppä ovat tyytyväisiä pääsiäisen lentopallo- ja salibandyturnausten onnistumiseen. Sekä pelaajia että yleisöä oli runsaasti paikalla.
Laitumen Pallo järjesti 29. kerran pääsiäisen perinteiset lentopallo- ja salibandyturnaukset Punkalaitumen liikuntahallissa. Peleihin osallistui joukkueita yhteensä 34. – Joukkueita oli mukana kolme enemmän kuin viimevuotinen ennätys, sanoo Ville Seppä.

Ville Seppä, Teemu Känkänen ja Tero Naskali ovat tyytyväisiä tapahtuman pelaaja- ja yleisömäärään, sillä liikuntahalli oli eteisaulaa myöten täynnä perjantaista lauantaihin. Pelaajia turnaukseen osallistui reilusti yli 300. – Tapahtuman saamaa mielenkiintoa lisäsi myös varmasti se, että aivan uudet joukkueet olivat lähteneet rohkeasti mukaan, Ville Seppä sanoo.


Osallistujia oli oman paikkakunnan lisäksi tullut Urjalasta, Huittisista, Loimaalta, Forssasta, Sastamalasta, Lempäälästä, Hattulasta, Oripäästä ja Tampereelta.


Lähialueella järjestetään salibandyturnauksia, mutta lentopallossa ei vastaavaa ole. Aikaisemmin lentopalloa pelattiin sarjana, mutta viime vuosina mestari on ratkaistu yhden päivän peleissä.


– Tapahtuman koko on järjestelyjen puolesta ”tapissa”, kapasiteetti on sataprosenttisesti käytössä, sanoo Teemu Känkänen.


Pääsisäisturnauksen aloitti 29 vuotta sitten Kuljunmaan Palloseura. Risto Jaakkola jatkoi tapahtumaa, ja nyt järjestelyt ovat Laitumen Pallon harteilla. – Emme voi muuta kuin kiittää niin pelaajia, yleisöä, lohkoisäntiä kuin yhteistyökumppaneita turnauksen onnistumisesta. Ensi vuonna tulee 30 vuotta täyteen, ja jotain erityistä on jo suunnitteilla, sanovat Seppä, Känkänen ja Naskali.

Evästeet